Tapahtumat

Tuiskun kaadossa

27.01.2016 22:36

Oriveden liikuntahallissa kotijoukkue Tuisku haki revanssia Pirkkahallin tappiolleen. Vierailija TaPa hallitsi edellistä peliä, mutta joutui silloin tiukille ottelun keskivaiheilla. Ratkaisu tapahtui ottelun lopussa ja niin kävi myös tällä kertaa. Viime hetken rutistus toi TaPalle voiton 5-2.

Ensimmäinen jakso ja toisen jakson puoliväliin asti mentiin tasaisissa merkeissä, mutta sitten alkoi tapahtua. Tuisku meni 32" minuutilla johtoon 2-1 Ossi Kolin maalilla. TaPa vastasi muutaman minuutin välein viimeistellen kahdesti kun tehopari Nurminen-Kääriäinen oli vauhdissa. TaPa meni siis uudelleen johtoon ja lopulta voittoon viime minuuttien kahdella osumalla.

Tuloksellisesti illan pistenikkari oli TaPan Santeri Kääriäinen lukemin 2+1. Myös Arttu Nurminen onnistui ja teki kaksi maalia. TaPa otti voiton myös joukkueiden toisessa kohtaamisessa ja jatkaa sarjan kärkikahinoissa seuraavaan kotiotteluun kun vastassa on FC Kangasala.

-Jan

Ikaalisten tapahtumarikas matkapeli

10.01.2016 19:18

Ikaalisten perjantai-illan peli olisi voitu hyvin päättää jo ensimmäisen jakson jälkeen. Tylyt 7-0 lukemat jäivät tulostaululle taukotilanteessa. TaPa ei joukkueena esittänyt tänään aivan parasta osaamistaan, mutta oli silti ylivoimainen ja vei pisteet IkUlta lopulta lukemin 11-2.

Neljä maalintekijää teki tänään tuplat, kun Arttu Nurminen, Arsim Rizani, Tony Pakkanen ja Leevi Toivanen onnistuivat kahdesti. Mainitsemisen arvoinen on myös SImeon Seitz tehoilla 1+2 ja kauden parhaalla esityksellä.

Ottelua varjosti TaPan kaksi punaista korttia. Vastustaja IkU sai mietittävää kun pistetili näyttää yhä edelleen pyöreää nollaa. Helmikuun loppupuolella on mahdollisuus revanssiin Pirkkahallilla, kun on vuorossa joukkueiden toinen kohtaaminen. TaPa sen sijaan siirtyi voitollaan sarjakärkeen - tosin takana puuskuttaa Valo ilman tappioita ja kaksi ottelua vähemmän pelanneena.

-Jan

Fyysinen vääntö Valoa vastaan

23.12.2015 11:44

Vuoden viimeisestä ottelusta tuli Pirkkahallissa kova fyysinen koitos. TaPan A98 oli lainannut tärkeitä runkopelaajia Sieviin U21-peleihin ja lähti näistä asetelmista kovaa Mäntän Valoa vastaan. Vierailijan maalipörssin kärkikaksikko Raitanen/Ahmed sen sijaan oli kokoonpanossa ja kovassa iskussa. Pisteet karttuivat heti alkuminuuteista alkaen, eikä voittajasta jäänyt epäselvyyttä.

Toisen jakson loppuminuuteilla TaPa ryhtyi taistelemaan, eikä antautunut helpolla. Arttu Nurminen oli kahden maalin mies, tehden suoraan Henri Lehtosen sivurajasyötöistä kaksi täysin identtistä maalia. Niklas Malinen oli hyvällä taisteluilmeellä, joka palkittiin 37 minuutilla tahtomaalilla. Kun Juho Lehtinen viimeisteli videossakin nähtävällä viileällä suorituksella ottelun loppuminuuteilla, saatiin summerin soidessa taululle lukemat 9-5.

Onnittelut voitosta ja loistavasta pelistä Valolle. TaPa odottaa jo innolla toista kohtaamista täysmiehityksin Mäntässä helmikuun puolivälissä.