Viime hetken nousu voittoon

27.01.2016 22:40

Jos tammikuun alkupuolella tahkottiin Ikaalisten pelissä maaleja toisensa perään, jäi kuun loppupuolen kamppailu Pirkkahallissa varsin vähämaaliseksi. Ratkaisu tehtiin vasta viimeisellä minuutilla. Vierailija FC Kangasala johti ottelua lähes koko pelin ajan, mutta illan sankarin Leevi Toivasen kaksi maalia viimeisellä minuutilla toivat lopulta voiton TaPalle 2-1.

Toisen jakson alkuun jaettiin muutama varoitus puolin ja toisin. Tilastomerkinnät jäivät muilta osin siis melko vaisuiksi. Voiton TaPa pystyi taas rutistamaan ja tilanne sarjataulukossa säilyi. TaPa hengittää Valon niskaan ja kärkkyy tiukasti ohituspaikkaa. Pesäero tehdään viimeistään kuukauden päästä Mäntän liikuntahallissa kun tämä sarjan kärkikaksikko kohtaa toisensa.