U21 Futsal liigan toinen turnauspäivä Vuoreksessa

14.11.2015 23:35

Matti Rantanen tekee TaPan toisen maalin ja yhden kauden hienoimmista maaleista Vili Hartikaisen syötöstä.

 

TaPan ensimmäiset U21 Futsal liigan matkapelit Jyväskylässä menivät tappion merkeissä, joten Vuoreksen koululle oli saapunut iso kannustusjoukko C 01 pelaajia ja muita katsojia odottamaan ensimmäistä voittoa. Vastassa oli päiväottelussa Jyväskylässä jo voiton ottanut Sievi Futsal. 

Peli lähti hyvin käyntiin TaPan tehdessä avausmaalin. Sievi tasoitti, mutta TaPa eteni jo selvään 3-1 johtoon. Sievi yritti lopussa ottaen maalivahdin pois, jonka seurauksena Aki Vartiainen pääsi tekemään voittomaalin tyhjiin.

Sievi jatkoi sinnikkäästi lopussa painostusta tehden vielä kaksi maalia, joten lopputulos olikin vain niukka 4-3 voitto TaPalle, mutta sarjan ensimmäiset pisteet maistuivat kuitenkin hyvältä ja tulivat kovan taistelun jälkeen.

-Jan

Vuoreksen uusi hieno liikuntahalli sai todistaa U21 toisen turnauspäivän päätteeksi, miten päivällä ensimmäisen voittonsa ottanut TaPa intoutui ottamaan toisen voittonsa. KaDy sai tyytyä lukemiin 2-8.

TaPa tehomiehistö oli tänään: Hartikainen, Aalto, Rantanen, Vartiainen. Tämä nelikko vastasi kaikista maaleista ja lähes kaikki syöttöpisteetkin tulivat herrojen nimiin.

Päivän esityksillä TaPan on hyvä jatkaa sarjassa eteenpäin ja kohti lopputurnausta. Näillä peliesityksillä se voi olla hyvinkin mahdollista.

-Jan