TaPa vieraili sarja-avauksessa Naantalissa

04.05.2016 11:37

TaPa matkasi sarja-avaukseen aurinkoiseen Naantaliin. Tällä kertaa aurinko kuitenkin näyttäytyi hyvin hienovaraisesti ja hetkittäinen. Kauden avausta värittivät lähinnä vaihtelevat sade- ja raekuurot jo pelimatkan aikana. Myös kentällä nähtiin säävaihteluita ja erikoisia tilanteita.

Kotijoukkue VG-62 joutui jo alussa hieman altavastaajaksi kun TaPa vyörytti hyökkäyksiään kotijoukkueen kenttäpuolelle. TaPa loi painetta, mutta ei saanut viimeistä palasta loksahtamaan paikoilleen, eli vaaralliset tilanteet maaliedustalle jäivät syntymättä.

Ensimmäinen jakso mentiin TaPa hallinnassa. VG-62 ei pystynyt maalia tekemään, mutta TaPa antoi apuja ja tarjosi voiton avaimia vastustajalle. Oma maali rasitteena mentiin taukoa viettämään.

Toinen jakso aloitettiin mammuttimaisen vesikuuron saattemana. Olosuhteet vaikeuttivat omalta osaltaan TaPan takaa-ajoa. Toisella jaksolla TaPa pystyi jo luomaan merkittäviä maalintekotilanteita ja tasoitus roikkui ilmassa. Minuutit eivät kuitenkin riittääneet ja VG-62 kaunisteli voiton lisäminuuteilla tyhjiin kun maalivahti oli kulmatilanteen jälkimainingeissa toisessa päässä kenttää.

Sarja jatkuu kotiottelulla Kaupissa kun vastassa on TPV ja ensimmäiset sarjapisteet kiikarissa. Tiedossa on kova paikalliskamppailu, jossa voi käydä miten tahansa.

 -Jan