TaPa F07 valloitti Pori Cupin

02.08.2016 20:06

Urakka ohi ja mitalit kaulassa. On tuuletusten hetki!

Pori Cup 2016 vietiin läpi loistavissa olosuhteissa. Aurinko pilkisteli koko viikonlopun juuri sopivasti pilvien lomasta ja liian kuumat olosuhteet vältettiin. TaPa F07 vietti kaksi unohtumatonta päivää Porissa, pelasi loistavaa jalkapalloa kahdella peliryhmällä ja nautti rennosti pelien väliajat muissa touhuissa.

Kaksipäiväinen rutistus alkoi lauantai-aamuna Toejoen jalkapallokentällä pienen matkaväsymyksen painaessa. Mutta kun yksi peli oli saatu alta pois, niin TaPan nuoret urhot nostivat kytkimen ja antoivat pallolle kyytiä. Kahdentoista pelin aikana kohdattiin ja kaadettiin niin paikallisia kuin matkan päästä saapuneita joukkueita.

Ensimmäinen päivä päätettiin Yyterin hiekkarannan lämpimässä ilta-auringon paisteessa, täysin tyynen meren tarjotessa mieleenpainuvat ja harvinaisen hienot olosuhteet. Uinnin ja rantafutiksen jälkeen siirryttiin takaisin Cygnaeuksen kouluun lepäämään sunnuntain koitoksia varten.

Toisen turnauspäivän TaPa aloitti turbovaihteella ja jatkoi pelinsä loppuun häviämättä otteluakaan. Ruokailun jälkeen ryhmä tutustui vielä Kirjurinluodolla Pelle Hermannin -puiston laitteisiin, kiipesi siellä korkeimmalle huipulle, laski huimimmat mäet ja testasi jokirannan uimaveden. Pori Cup päättyi Toejoen kentällä viimeisen pelin jälkeen mitalien jakoon ja yhteiskuvauksen tuuletuksiin.

Pori Cup on iso ja hieno turnaus. Olosuhteet ja järjestelyt toimivat hienosti, liikkuminen paikasta toiseen oli helppoa ja ruoka hyvä. 

Kiitos Pori. Olkaa rauhassa. Valloittajat ovat jättäneet turnauspaikan ja palanneet kotiin. Tampereelle.

Ottelutulokset ->

Topi vauhdissa.

Tampereen Ronaldo valmistautuu maalin tekoon.

Illan kohokohta. Yyteri.

Huipulla tuulee, mutta TaPalaisen päätä ei huimaa.