Maalikarkelot Sievissä

26.12.2015 17:11

Sievin peleihin osallistuneet pelaajat yhteiskuvassa.

 

U21 Futsal liiga jatkui kahdella ottelulla Sievin monitoimihallissa ennen joulutaukoa. TaPa lähti hyvällä vireellä hakemaan pisteitä kovassa liigassa. Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Kampuksen Dynamo. Vastustajalla ei ollut mahdollisuuksia, kun TaPa iski tasaiseen tahtiin tusinan maaleja. Oman pään maalivahti Elias Peltonen piti hienosti nollissa.

Maalintekijöitä löytyi tässä pelissä useita, joista mainittakoon Antti Huupposen puhdas hattutemppu. Myös Samuli Jortikka ja Vili Hartikainen tuplasivat maalinsa. Hartikainen johtaa ennen joulun taukoa B-lohkon pistepörssiä 16 pistellä (11+5).

Syöttöpisteissä Aki Vartiainen saalisti kolme pistettä ja siirtyi näiden otteluiden jälkeen B-lohko pistepörssissä kolmannelle tilalle pistein 14 (5+9). Santeri Kääriäinen sai tililleen kaksi syöttöpistettä.

-Jan

Illan toisessa kohtaamisessa TaPa sai vastaan Sievi Futsalin. Näiden joukkueiden keskinäinen kamppailu B-lohkon lopputurnausviivan ympärillä kiihtyy ja se näkyi myös tässä pelissä. Tasainen kamppailu nähtiinkin illan päätteeksi. 

TaPan pistepörssihirmut Hartikainen ja Vartiainen pitivät itsensä tilastoissa myös tässä ottelussa ja vastasivat joukkueen tehoista. Hartikaisen hattutemppu on aina mainitsemisen arvoinen.

Ottelussa jaettiin myös muutamia varoituksia ja kamppailu kävi tiiviinä loppuun asti. TaPa sai tällä kertaa luovuttaa pisteet Sieville, kun summerin soidessa taululla oli 4-5 lukemat.

-Jan