Tapahtumat

E08 viimeiset sarjapelit Pirkkalassa

25.02.2017 10:17

Peliryhmässä olivat tällä kertaa (vasemmalta): Otto, Miska T, Atte, Kalle, Riku, Miska J ja Tommi.

Piirin P9 futsalsarjan viimeiset pelit saatiin päätökseen Pirkkalan vapaa-aikatalolla. Vastassa olivat IkU ja Ilves, joita vastaan pelattiin lukemin 9-1 ja 2-5.

Talven sairastelut pudottivat viime hetkellä kaksi pelimiestä riveistä, mutta hyvin kuitenkin jaksettiin juosta isolla kentällä päästä päähän.

Atte juonii vapaapotkua Ilvestä vastaan.

Sarjakauden avaus Ylöjärven liikuntahallissa

27.11.2016 23:32

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Tämän läpiajon maalivahti selvitti hienosti 

Ylöjärven liikuntakeskuksessa TaPa 07 pelasi sunnuntaina historiansa ensimmäiset viralliset futsalin sarjaottelut. Poikien P10 Liiga käynnistyi kahdella ottelulla. Se kaikkien aikojen ensimmäinen vastustaja oli tällä kertaa Ilves 07. TaPa hallitsi peliä ja vei lukemin 3-1. Yksi maali meni omiin oman puolustajan pompusta.

Toiseen otteluun TaPa sai unelma-alun Mad Maxia vastaan. Kaksi minuuttia, ensimmäinen vaihto ja taululla lukemat 2-0. Pelin viimeisellä minuutilla mentiinkin sitten lukemissa 3-3, kun Mad Max sai tuikattua voittomaalin. Tasainen koitos ja kättelyt tähän päälle.

TaPa 07 aloitti taivalluksen futsalin parissa suoraan Liigassa, aloitti voitolla ja melkein se toinenkin tuli. Ei hassumpi aloitus haastajilta.

Joukkue marssii kohti vaihtopenkkiä

-Jan

Ensimmäiset futsal harjoitusottelut

18.11.2016 23:08

TaPan hyökkäys käynnissä Valkeakoskella

TaPa 07 ja 08 pelasivat molemmat kuluneella viikolla ensimmäiset futsalin harjoitusottelunsa. Tesoman palloiluhallissa 08-pojat olivat saaneet vieraaksi Apassien joukkueen. Tasaisessa koitoksessa mentiin kovasti päästä päähän ja tutustuttiin samalla uuden lajin kuvioihin. Molemmat joukkueet ovat ensimmäistä kertaa aloittamassa futsalin piirinsarjassa. Valokuvia ottelusta ->

Valkeakosken liikuntahalliin TaPa oli kutsuttu pelaamaan paikallisen Mad Maxin vieraaksi. Vauhti oli parketilla kova, maaleja tehtiin urakalla ja pallo liikkui tasaisesti päästä päähän. Mad Max on futsalin konkareita, kun TaPa 07 taas lähtee ensimmäistä kertaa ylipäänsä pelaamaan futsal-sarjaa ja haastamaan näin piirinsarjan LIigan muita joukkueita.

Piirinsarjan P10 LIiga käynnistyy TaPan osalta viikon päästä ja vastassa ovat Ilves ja Mad Max.

Kisailua pallosta  Tesomalla

-Jan

Futsal-kausi käynnissä

21.10.2016 22:23

TaPa 07/08 aloitti lokakuun alussa futsalkauden harjoitukset. Kolmen ensimmäisen viikon treenit pidettiin Tampereen parhaissa olosuhteissa, eli uudessa Tesoman Palloiluhallissa. Toinen treenipaikka on ollut Koiviston koulun sali.

Alussa tutustuttiin uudelleen pelivälineen ominaisuuksiin, eli tehtiin futsal-pallon kesytys. Tästä vaiheesta päästiin nopeasti eteenpäin ja nyt nöyrä pallo saa jo aikamoista kyytiä. Joukkue valmistautuu innolla tuleviin sarjapeleihin, jotka käynnistyvät marraskuun lopulla. 

-Jan

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>